Maak uw keuze uit onze topselectie:

LESSEBO DESIGN

Een opdikkend ongestreken papier in 4 natuurlijke tinten, beschikbaar in 3 uitvoeringen:

- Lessebo Design 1.3 heeft een vrij ruw oppervlak en opdikking 1.3.

- Lessebo Design Smooth heeft een zijdezacht, glad oppervlak en opdikking 1.2.

- Lessebo Digital is dry toner (laser) gegarandeerd. Alleen beschikbaar in white.

KINGDOM

Wordt aangeboden in drie afwerkingen:

Kingdom Laid wordt gekenmerkt door een fijne klassieke lay-out geïnspireerd op traditioneel briefhoofdpapier.

Kingdom Wove voelt aan als een zachte stof.

Kingdom XT-S heeft een eigentijdse uitstraling en valt op door zijn bijzonder gladde oppervlak.

Kingdom Recy bestaat uit 100% gerecycleerde vezels.

In de drie afwerkingen is het 100 g/m² papier voorzien van het exclusieve Kingdom watermerk.

BOHEME

Boheme Tradition, een ongestreken papier met tweezijdige viltmarkering, heeft een elegante uitstraling. Boheme bestaat ook met een fijne linnenpersing, Boheme Design.

STARDREAM

Stardream metallic papier is beschikbaar in meer dan dertig kleuren.

Het oppervlak bevat parelmoerpigmenten waardoor het drukbeeld een bijzonder stijlvol effect krijgt.

Stardream 2.0 sprankelt nog meer dan de gewone Stardream en bevat 30% gerecycleerde vezels.

MALMERO

Malmero ongestreken papier heeft een ruwe touch en straalt kwaliteit uit. Het gamma telt 20 frisse kleuren en is beschikbaar in 120, 165, 250, 300 en 375 g/m². Malmero Perlé met glinsterspikkel is beschikbaar in wit en zwart.

PUR COTON

Pur Coton is speciaal ontworpen voor exclusieve en premium communicatiedoeleinden. De katoenen vezels geven dankzij hun grove korrel een uitgesproken fysieke expressie.

KALK SPECTRAL

Kalk Spectral is een stijlvolle houtvrije drager met een glad, kalk-transparant oppervlak. De combinatie van Kalk Spectral transparent en het drukbeeld geeft een exceptioneel contrast.

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod. Surf snel naar www.igepa.be en laat u verleiden door een waaier aan papieren met hoge toegevoegde waarde.

Meer info?

Contacteer uw Igepa vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar print@igepa.be.

Maak uw keuze uit onze topselectie:LESSEBO DESIGNEen opdikkend ongestreken papier in 4 natuurlijke tinten, beschikbaar in 3 uitvoeringen:- Lessebo Design 1.3 heeft een vrij ruw oppervlak en opdikking 1.3.- Lessebo Design Smooth heeft een zijdezacht, glad oppervlak en opdikking 1.2.- Lessebo Digital is dry toner (laser) gegarandeerd. Alleen beschikbaar in white.KINGDOM Wordt aangeboden in drie afwerkingen:Kingdom Laid wordt gekenmerkt door een fijne klassieke lay-out geïnspireerd op traditioneel briefhoofdpapier.Kingdom Wove voelt aan als een zachte stof.Kingdom XT-S heeft een eigentijdse uitstraling en valt op door zijn bijzonder gladde oppervlak.Kingdom Recy bestaat uit 100% gerecycleerde vezels.In de drie afwerkingen is het 100 g/m² papier voorzien van het exclusieve Kingdom watermerk.BOHEMEBoheme Tradition, een ongestreken papier met tweezijdige viltmarkering, heeft een elegante uitstraling. Boheme bestaat ook met een fijne linnenpersing, Boheme Design.STARDREAMStardream metallic papier is beschikbaar in meer dan dertig kleuren.Het oppervlak bevat parelmoerpigmenten waardoor het drukbeeld een bijzonder stijlvol effect krijgt.Stardream 2.0 sprankelt nog meer dan de gewone Stardream en bevat 30% gerecycleerde vezels.MALMEROMalmero ongestreken papier heeft een ruwe touch en straalt kwaliteit uit. Het gamma telt 20 frisse kleuren en is beschikbaar in 120, 165, 250, 300 en 375 g/m². Malmero Perlé met glinsterspikkel is beschikbaar in wit en zwart.PUR COTONPur Coton is speciaal ontworpen voor exclusieve en premium communicatiedoeleinden. De katoenen vezels geven dankzij hun grove korrel een uitgesproken fysieke expressie.KALK SPECTRALKalk Spectral is een stijlvolle houtvrije drager met een glad, kalk-transparant oppervlak. De combinatie van Kalk Spectral transparent en het drukbeeld geeft een exceptioneel contrast.Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod. Surf snel naar www.igepa.be en laat u verleiden door een waaier aan papieren met hoge toegevoegde waarde.Meer info?Contacteer uw Igepa vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar print@igepa.be.