Omdat precisie en kwaliteit in de grafische wereld zo essentieel zijn - en de sector tegelijkertijd snel evolueert - besloot de Zaventemse drukkerij om zijn printers te vernieuwen. De keuze viel uiteindelijk op de C6085 en de C2060 AccurioPress-toestellen van Konica Minolta. Die bewijzen vandaag hun enorme meerwaarde, zowel voor klanten als intern.

Hoge printkwaliteit en -consistentie

Op basis van hun specifieke noden stelde Konica Minolta zijn C6085 AccurioPress voor, aangevuld met de C2060 als back-up. En dat bleek precies wat Eurographics nodig had. De drukkerij verzorgt zo'n 150.000 à 200.000 prints per maand. Dankzij de nieuwe printers ligt de printkwaliteit en de consistentie van al dat drukwerk aanzienlijk hoger, wat ook bij hun klanten niet onopgemerkt bleef. "Zij vertellen ons regelmatig dat ze nog tevredener zijn over het geleverde werk dan vroeger. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste bewijs dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

Productiviteit en winstgevendheid

De printers bieden nog meer voordelen, die erg belangrijk zijn voor de continuïteit, de productiviteit en winstgevendheid van een bedrijf als Eurographics. De ingebouwde optie IQ-501 Intelligent Quality Care regelt bijvoorbeeld alles automatisch, zelfs de correcte afstelling van het register.

Lees meer: https://newsroom.konicaminolta.nl/toegenomen-klanttevredenheid-en-interne-efficientie/

Omdat precisie en kwaliteit in de grafische wereld zo essentieel zijn - en de sector tegelijkertijd snel evolueert - besloot de Zaventemse drukkerij om zijn printers te vernieuwen. De keuze viel uiteindelijk op de C6085 en de C2060 AccurioPress-toestellen van Konica Minolta. Die bewijzen vandaag hun enorme meerwaarde, zowel voor klanten als intern. Hoge printkwaliteit en -consistentieOp basis van hun specifieke noden stelde Konica Minolta zijn C6085 AccurioPress voor, aangevuld met de C2060 als back-up. En dat bleek precies wat Eurographics nodig had. De drukkerij verzorgt zo'n 150.000 à 200.000 prints per maand. Dankzij de nieuwe printers ligt de printkwaliteit en de consistentie van al dat drukwerk aanzienlijk hoger, wat ook bij hun klanten niet onopgemerkt bleef. "Zij vertellen ons regelmatig dat ze nog tevredener zijn over het geleverde werk dan vroeger. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste bewijs dat we de juiste keuze hebben gemaakt." Productiviteit en winstgevendheidDe printers bieden nog meer voordelen, die erg belangrijk zijn voor de continuïteit, de productiviteit en winstgevendheid van een bedrijf als Eurographics. De ingebouwde optie IQ-501 Intelligent Quality Care regelt bijvoorbeeld alles automatisch, zelfs de correcte afstelling van het register.Lees meer: https://newsroom.konicaminolta.nl/toegenomen-klanttevredenheid-en-interne-efficientie/