tom&otto is een compleet assortiment machinegestreken papier en karton waar u als drukker voor 100% op kunt rekenen. Het gegarandeert u hoge productiviteit en geweldige drukresultaten, zowel voor offset als voor digitaal. Dat is waar tom&otto van Antalis al vele jaren voor staat.

Voortaan heeft dit MC-merk u nóg meer te bieden. Behalve gloss en silk, is er nu ook tom&otto matt, perfect voor boeken- en bladenproducties. Beschikbaar van 80 t/m 130 grs.

Ook ons serviceaanbod werd uitgebreid met de unieke tom&otto "fast track" levering. U kunt, tegen een kleine toeslag, klant specifieke formaten uit rollen laten snijden met een levertijd van 4 tot 5 dagen.

In de gloednieuwe swatch vindt u de meest actuele informatie en u heeft meteen samples van het volledige aanbod in handen. Voor het hele assortiment geldt: uiterst soepele machinedoorvoer, optimale inktdroging en zeer milieuverantwoord. tom&otto heeft 4 sterren volgens het Green Star System, waarbij punten worden toegekend op basis van milieuprestaties.

Meer weten over tom&otto? De nieuwe swatch aanvragen? Just ask Antalis! +32 (0)2 451 12 00 of mail naar print.be@antalis.com

tom&otto is een compleet assortiment machinegestreken papier en karton waar u als drukker voor 100% op kunt rekenen. Het gegarandeert u hoge productiviteit en geweldige drukresultaten, zowel voor offset als voor digitaal. Dat is waar tom&otto van Antalis al vele jaren voor staat.Voortaan heeft dit MC-merk u nóg meer te bieden. Behalve gloss en silk, is er nu ook tom&otto matt, perfect voor boeken- en bladenproducties. Beschikbaar van 80 t/m 130 grs. Ook ons serviceaanbod werd uitgebreid met de unieke tom&otto "fast track" levering. U kunt, tegen een kleine toeslag, klant specifieke formaten uit rollen laten snijden met een levertijd van 4 tot 5 dagen.In de gloednieuwe swatch vindt u de meest actuele informatie en u heeft meteen samples van het volledige aanbod in handen. Voor het hele assortiment geldt: uiterst soepele machinedoorvoer, optimale inktdroging en zeer milieuverantwoord. tom&otto heeft 4 sterren volgens het Green Star System, waarbij punten worden toegekend op basis van milieuprestaties.Meer weten over tom&otto? De nieuwe swatch aanvragen? Just ask Antalis! +32 (0)2 451 12 00 of mail naar print.be@antalis.com