Speciaal ontwikkeld door drukkers voor de behoeften van drukkers, biedt ons Unitedprint merk Infowerk Materials drukkerijen in heel Europa grafisch papier van hoge kwaliteit en eersteklas drukplaten aan tegen inkoopprijzen die tot 50% onder de huidige marktvoorwaarden liggen.

Holm Winkler, lid van de Raad van Bestuur van Unitedprint.com SE: "Infowerk Materials is ons antwoord op de voortdurend toenemende uitdagingen van de drukwerkindustrie - namelijk het aantrekkelijke en eigentijdse alternatief voor hoogwaardige, merkbaar kosteneffectievere en absoluut betrouwbare materialen die rechtstreeks van drukkers voor drukkers worden ingekocht."

Bezoek onze stand "Infowerk - materials for professionals" (Hal 9 C42) op de drupa-vakbeurs en kom meer te weten over ons hoogwaardige papier en onze eersteklas drukplaten. We kijken uit naar uw bezoek!

Kom nu meer te weten en vraag vrijblijvend monsters aan op https://unitedprint.info/nl/infowerk-materials/

Speciaal ontwikkeld door drukkers voor de behoeften van drukkers, biedt ons Unitedprint merk Infowerk Materials drukkerijen in heel Europa grafisch papier van hoge kwaliteit en eersteklas drukplaten aan tegen inkoopprijzen die tot 50% onder de huidige marktvoorwaarden liggen. Holm Winkler, lid van de Raad van Bestuur van Unitedprint.com SE: "Infowerk Materials is ons antwoord op de voortdurend toenemende uitdagingen van de drukwerkindustrie - namelijk het aantrekkelijke en eigentijdse alternatief voor hoogwaardige, merkbaar kosteneffectievere en absoluut betrouwbare materialen die rechtstreeks van drukkers voor drukkers worden ingekocht."Bezoek onze stand "Infowerk - materials for professionals" (Hal 9 C42) op de drupa-vakbeurs en kom meer te weten over ons hoogwaardige papier en onze eersteklas drukplaten. We kijken uit naar uw bezoek!Kom nu meer te weten en vraag vrijblijvend monsters aan op https://unitedprint.info/nl/infowerk-materials/