Woensdag 15 juni 2016 - 19 uur

ALM Berchem

Leden Febelgra: gratis

Niet-leden: 50,00 EUR (excl. btw)

Inschrijven via www.febelgraevents.be

Tijdens deze interactieve sessie leert u tips en tricks om uw medewerkers te motiveren en hen met meer voldoening na de werkdag naar huis te laten gaan. U vertrekt hierbij van uw eigen ervaringen.

  • Welke verschillende type persoonlijkheden zijn er aan de slag op mijn werkvloer? Hoe beïnvloeden deze elkaar?
  • Hoe stel ik een succesvol team samen?
  • Hoe vergroot ik de drive van mijn medewerkers?
  • Hoe zorg ik voor intrinsieke motivatie, los van de arbeidsvoorwaarden?

Voor alle details over het programma, klik hier.

Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via myriam@febelgra.be of 02 680 06 62..

Woensdag 15 juni 2016 - 19 uurALM BerchemLeden Febelgra: gratisNiet-leden: 50,00 EUR (excl. btw)Inschrijven via www.febelgraevents.be Tijdens deze interactieve sessie leert u tips en tricks om uw medewerkers te motiveren en hen met meer voldoening na de werkdag naar huis te laten gaan. U vertrekt hierbij van uw eigen ervaringen.Voor alle details over het programma, klik hier. Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via myriam@febelgra.be of 02 680 06 62..