De Toyo King MX EU NV100 inktreeks is volledig op basis van hernieuwbare oliën en VOC vrij wat ideaal is voor naverwerking in digitale printers.

Deze inktreeks heeft weinig geur, droogt snel en heeft een uitstekende wrijfvastheid. Deze inkten drogen beduidend minder snel aan op de pers en vergen hierdoor minder wasbeurten wat de productiviteit verhoogt.

Deze inkten beschikken over de Toyo Ink "Emulsification Control Technology" wat volgens de fabrikant een unieke drukstabiliteit garandeert wat druktechnisch het verschil maakt met andere inkten.

Dank zij het gebruik van extra zuivere Toyo Ink pigmenten stemt het offset drukresultaat beter overeen met digitale kleurproeven.

BiOGRAPHiC (info@biographic.be) is Benelux distributeur voor deze inkten.

De Toyo King MX EU NV100 inktreeks is volledig op basis van hernieuwbare oliën en VOC vrij wat ideaal is voor naverwerking in digitale printers.Deze inktreeks heeft weinig geur, droogt snel en heeft een uitstekende wrijfvastheid. Deze inkten drogen beduidend minder snel aan op de pers en vergen hierdoor minder wasbeurten wat de productiviteit verhoogt.Deze inkten beschikken over de Toyo Ink "Emulsification Control Technology" wat volgens de fabrikant een unieke drukstabiliteit garandeert wat druktechnisch het verschil maakt met andere inkten. Dank zij het gebruik van extra zuivere Toyo Ink pigmenten stemt het offset drukresultaat beter overeen met digitale kleurproeven.BiOGRAPHiC (info@biographic.be) is Benelux distributeur voor deze inkten.