Egberghs Printing Service bepaalt al 70 jaar mee de grafische industrie in Hasselt. Vandaag staat de 3de generatie stevig aan het roer en is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service bedrijf. Recent werd er fors geïnvesteerd in nieuwe machines, extra personeel en automatisering. Het aanbod is uitgebreid met drukwerk op materialen zoals hout en plexi. In de demo-ruimte inspireren ze klanten met alle (nieuwste) mogelijkheden op vlak van print & andere communicatiemiddelen. Deze strategie leverde het voorbije jaar een omzetstijging van 20% op.

"De groei maakt bijkomende aanwervingen en investeringen noodzakelijk, zowel in de administratie als productie." zegt zaakvoerder Gert Vroonen " Daarom moet de motor van ons bedrijf nl. onze business software MultiPress, juist worden bijgesteld".

  • Biedt de geïntegreerde CRM toepassing in MultiPress het juiste antwoord?
  • Kan het sales team nog sneller en correcter prijsoffertes maken met de Calculatie Wizard?
  • Kan er na het afwerken van een opdracht de levering nog efficiënter? Met de huidige verkeerssituaties blijft efficiënte expeditie echt een uitdaging.

Vroonen legde deze uitdagingen voor aan MultiPress.

Egberghs Printing Service bepaalt al 70 jaar mee de grafische industrie in Hasselt. Vandaag staat de 3de generatie stevig aan het roer en is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service bedrijf. Recent werd er fors geïnvesteerd in nieuwe machines, extra personeel en automatisering. Het aanbod is uitgebreid met drukwerk op materialen zoals hout en plexi. In de demo-ruimte inspireren ze klanten met alle (nieuwste) mogelijkheden op vlak van print & andere communicatiemiddelen. Deze strategie leverde het voorbije jaar een omzetstijging van 20% op."De groei maakt bijkomende aanwervingen en investeringen noodzakelijk, zowel in de administratie als productie." zegt zaakvoerder Gert Vroonen " Daarom moet de motor van ons bedrijf nl. onze business software MultiPress, juist worden bijgesteld".Vroonen legde deze uitdagingen voor aan MultiPress.