Fogra, een Duits onderzoeksinstituut voor mediatechnologieën, bekroont printproductiesystemen die aantoonbaar voldoen aan de ISO-normen, op basis van meetbare criteria. De Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090-serie voldoen aan alle criteria van dit programma in de geteste configuraties en zijn nu gecertificeerd wanneer de optionele EFI Fiery of Konica Minolta-controllers worden gebruikt.

De Fogra-accreditatie volgt op uitgebreide tests in verschillende printomstandigheden. Het gaat hierbij om PDF/X-conformiteit, materiaalkleurproeven, glans en fluorescentie, kleurnauwkeurigheid, uniformiteit, duurzaamheid en lichtechtheid. Andere factoren waren vervaging, herhaalbaarheid op lange en korte termijn, wrijfbestendigheid van de print, en nog veel meer criteria.

Deze certificering is wederom erkenning van hoe de productieprinters van Konica Minolta consistent betrouwbare kleurenresultaten van hoge kwaliteit leveren.

Voor meer info over onze AccurioPress-series, bezoek onze website

Fogra, een Duits onderzoeksinstituut voor mediatechnologieën, bekroont printproductiesystemen die aantoonbaar voldoen aan de ISO-normen, op basis van meetbare criteria. De Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090-serie voldoen aan alle criteria van dit programma in de geteste configuraties en zijn nu gecertificeerd wanneer de optionele EFI Fiery of Konica Minolta-controllers worden gebruikt.De Fogra-accreditatie volgt op uitgebreide tests in verschillende printomstandigheden. Het gaat hierbij om PDF/X-conformiteit, materiaalkleurproeven, glans en fluorescentie, kleurnauwkeurigheid, uniformiteit, duurzaamheid en lichtechtheid. Andere factoren waren vervaging, herhaalbaarheid op lange en korte termijn, wrijfbestendigheid van de print, en nog veel meer criteria.Deze certificering is wederom erkenning van hoe de productieprinters van Konica Minolta consistent betrouwbare kleurenresultaten van hoge kwaliteit leveren. Voor meer info over onze AccurioPress-series, bezoek onze website