Zo behaalden we de eerste prijs in de categorie 'Beste grootformaat print- en snijoplossing' met het TrueVIS VG gamma en ook een eerste plaats in de categorie 'Beste grootformaat roll-to-roll printer tot 170 cm' met de SOLJET EJ-640 eco-solventprinter. De interesse in onze oplossingen was enorm en het leverde ons een massa internationale leads op. En dat niet alleen vanuit de signage markt, maar evengoed vanuit de drukkerijsector."

Laagste running cost per m²

Met name voor de SOLJET EJ-640 eco-solvent printer was er veel aandacht en interesse vanuit de drukkerijwereld. Daarover zegt Johan Struyfs, Director Sales, Marketing & Service het volgende: "Veel drukkerijen zijn vandaag op zoek naar mogelijkheden om hun productgamma en diensten uit te breiden. Eigenlijk heeft elk bedrijf waarmee een drukker zaken doet ook behoefte aan digitaal geprinte producten zoals banners, displays en stickers of posters op papier en folie , om er maar enkele te noemen. De EJ-640 is met zijn printbreedte tot 160 cm hiervoor uitermate geschikt. De machine kan een enorm breed gamma van materialen verwerken, zolang het maar op rol zit. De EJ-640 heeft daarenboven een zeer laag energieverbruik en de laagste running cost per m² in zijn segment . Een ander pluspunt is dat de toestellen uitermate onderhoudsvriendelijk en direct inzetbaar zijn."

Zo behaalden we de eerste prijs in de categorie 'Beste grootformaat print- en snijoplossing' met het TrueVIS VG gamma en ook een eerste plaats in de categorie 'Beste grootformaat roll-to-roll printer tot 170 cm' met de SOLJET EJ-640 eco-solventprinter. De interesse in onze oplossingen was enorm en het leverde ons een massa internationale leads op. En dat niet alleen vanuit de signage markt, maar evengoed vanuit de drukkerijsector."Laagste running cost per m²Met name voor de SOLJET EJ-640 eco-solvent printer was er veel aandacht en interesse vanuit de drukkerijwereld. Daarover zegt Johan Struyfs, Director Sales, Marketing & Service het volgende: "Veel drukkerijen zijn vandaag op zoek naar mogelijkheden om hun productgamma en diensten uit te breiden. Eigenlijk heeft elk bedrijf waarmee een drukker zaken doet ook behoefte aan digitaal geprinte producten zoals banners, displays en stickers of posters op papier en folie , om er maar enkele te noemen. De EJ-640 is met zijn printbreedte tot 160 cm hiervoor uitermate geschikt. De machine kan een enorm breed gamma van materialen verwerken, zolang het maar op rol zit. De EJ-640 heeft daarenboven een zeer laag energieverbruik en de laagste running cost per m² in zijn segment . Een ander pluspunt is dat de toestellen uitermate onderhoudsvriendelijk en direct inzetbaar zijn."