Fujifilm, als toonaangevend bedrijf in watergebaseerde- en UV-inkjet technologie, toont twee dagen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkjet printing van golfkarton, vouwkartonnage en commercial print.

Op dinsdag 14 november organiseert Fujifilm een exclusief Inkjet Seminar samen met het VIGC over o.a. inkjet & migratie in verpakkingen, voedselveiligheid en circulaire economie.

Op woensdag 15 november houdt Fujifilm een Open House Benelux met live demonstraties van de Onset X3 UV-inkjet printer met nieuwe low migration inkten en robot automatisering voor golfkartonnen displays en omverpakking. Voor geïnteresseerden in folding box en commercial print wordt de Jet Press 720S B2-inkjet pers gedemonstreerd. Daarnaast zijn er doorlopend presentaties die aansluiten op het thema.

Er is nog een derde optie; mocht men meer behoefte hebben aan persoonlijke uitleg en presentaties, dan kan men zich opgeven voor een Persoonlijke Demo-dag in de periode van 30 oktober tot en met 24 november.

Registreren kan via de website www.powerofinkjet.com/summit

Bekijk hier het dagprogramma van het Inkjet Seminar

Fujifilm, als toonaangevend bedrijf in watergebaseerde- en UV-inkjet technologie, toont twee dagen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkjet printing van golfkarton, vouwkartonnage en commercial print. Op dinsdag 14 november organiseert Fujifilm een exclusief Inkjet Seminar samen met het VIGC over o.a. inkjet & migratie in verpakkingen, voedselveiligheid en circulaire economie. Op woensdag 15 november houdt Fujifilm een Open House Benelux met live demonstraties van de Onset X3 UV-inkjet printer met nieuwe low migration inkten en robot automatisering voor golfkartonnen displays en omverpakking. Voor geïnteresseerden in folding box en commercial print wordt de Jet Press 720S B2-inkjet pers gedemonstreerd. Daarnaast zijn er doorlopend presentaties die aansluiten op het thema. Er is nog een derde optie; mocht men meer behoefte hebben aan persoonlijke uitleg en presentaties, dan kan men zich opgeven voor een Persoonlijke Demo-dag in de periode van 30 oktober tot en met 24 november. Registreren kan via de website www.powerofinkjet.com/summitBekijk hier het dagprogramma van het Inkjet Seminar