Uitbreiding assortiment enveloppen van Conqueror

Een sterk en herkenbaar merk, dat is Conqueror van Antalis. Een prestigieus papier dat garandeert dat elk vel voldoet aan de strengste normen, waar u als drukker voor 100% op kunt rekenen. Overal ter wereld verkrijgbaar, voor offsetdruk en alle kantoorprinters, maar ook voor moderne digitaaldruk. Conqueror biedt een uitgebreide keuze aan afwerkingen en sinds kort is de keuze in bijpassende enveloppen zelfs nóg uitgebreider.

Uitbreiding assortiment enveloppen van Conqueror

© .

Zo bevat de Conqueror range nu extra versies enveloppen EA5 zonder en met venster links en venster rechts en C4 en C5 met venster links. Wanneer u kwaliteit en betrouwbaarheid wilt uitstralen in uw communicatie, dan is Conqueror de beste keuze. De Conqueror enveloppen worden geproduceerd in de moderne enveloppenfabriek van Antalis in België, die jaarlijks 950 miljoen enveloppen levert. Niet alleen Conqueror ademt kwaliteit, ook deze fabriek staat hier al meer dan honderd jaar om bekend.

Meer weten over het nieuwe assortiment enveloppen van Conqueror of andere vragen? Neem gerust contact op via telefoon +32 (0)2 451 12 00 of per e-mail print.be@antalis.com

Lees meer over: