Unboxing: een genre video's op YouTube waar mensen letterlijk een product 'unboxen' of uitpakken. Op de filmpjes wordt het doosje van alle kanten getoond en met enthousiasme uitgepakt.

Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Maxximap bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. We kunnen dozen omplakken met karton waarmee we meer ''body'' creëren. De verpakking of geschenkdoos krijgt hiermee een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap.

  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim.
  • Keuze uit materialen.
  • In ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van extreem klein tot XL formaat.
  • Met eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door Maxximap laten verzorgen.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Unboxing: een genre video's op YouTube waar mensen letterlijk een product 'unboxen' of uitpakken. Op de filmpjes wordt het doosje van alle kanten getoond en met enthousiasme uitgepakt. Iedereen weet: een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Bij Maxximap bent u hiervoor aan het goede adres, vanaf een oplage van circa 100 stuks. We kunnen dozen omplakken met karton waarmee we meer ''body'' creëren. De verpakking of geschenkdoos krijgt hiermee een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap. Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.