Grafische Groep Matthys is gespecialiseerd in uniek 'inline cold foil' drukwerk en verpakkingen met zilverfolie-effecten. De combinatie van offset, digitaal en gespecialiseerd drukwerk zorgt voor een fikse uitdaging in de backoffice.

Wekelijks vertrekken honderden opdrachten naar klanten in België, Nederland en Frankrijk. Samen met internationale transporteurs wordt geleverd op alle adressen conform de afgesproken deadline. Met zoveel uiteenlopende orders en leveradressen is een perfecte organisatie van de bedrijfsprocessen een noodzaak.

Men liet de automatisatie dan ook over aan de echte professionals: MultiPress. Lees hier hoe alle parameters als steltijd, productiesnelheid en roleigenschappen perfect worden beheerd voor een optimaal verbruik van folie en snellere orderverwerking.

Grafische Groep Matthys is gespecialiseerd in uniek 'inline cold foil' drukwerk en verpakkingen met zilverfolie-effecten. De combinatie van offset, digitaal en gespecialiseerd drukwerk zorgt voor een fikse uitdaging in de backoffice.Wekelijks vertrekken honderden opdrachten naar klanten in België, Nederland en Frankrijk. Samen met internationale transporteurs wordt geleverd op alle adressen conform de afgesproken deadline. Met zoveel uiteenlopende orders en leveradressen is een perfecte organisatie van de bedrijfsprocessen een noodzaak. Men liet de automatisatie dan ook over aan de echte professionals: MultiPress. Lees hier hoe alle parameters als steltijd, productiesnelheid en roleigenschappen perfect worden beheerd voor een optimaal verbruik van folie en snellere orderverwerking.