Oprichter Marco Aarnink aan het woord: "Grafisch professionals willen niet dat hun klanten weten waar drukwerk vandaan komt. We willen hierin dan ook mogelijkheden bieden." De gebruikers van de webapplicatie van Print.com kunnen daarom milieuverantwoorde en neutrale verpakkingen personaliseren met een eigen afzender en logo.

"Er komt steeds meer vraag naar verpakkingsmateriaal dat het milieu minder belast. En terecht. Daarom kiezen wij ervoor om drukwerk te versturen in een witte doos opgevuld met volledig recyclebare luchtkussentjes en dichtgeplakt met extra stevig tape van kraftpapier."

Tijdens het bestelproces kunnen de gebruikers de oplage van elk product splitsen en naar meerdere adressen laten versturen. Om de bestelling volledig naar wens te verzenden is er keuze uit meerdere bezorgdiensten, waaronder een koerier. Gebruikers kiezen zo hun favoriete vervoerder met de hoogste leverbetrouwbaarheid in de regio.

Zelf de verzendmogelijkheden ontdekken? Meld je dan aan voor de webapplicatie op www.print.com/professional

Oprichter Marco Aarnink aan het woord: "Grafisch professionals willen niet dat hun klanten weten waar drukwerk vandaan komt. We willen hierin dan ook mogelijkheden bieden." De gebruikers van de webapplicatie van Print.com kunnen daarom milieuverantwoorde en neutrale verpakkingen personaliseren met een eigen afzender en logo."Er komt steeds meer vraag naar verpakkingsmateriaal dat het milieu minder belast. En terecht. Daarom kiezen wij ervoor om drukwerk te versturen in een witte doos opgevuld met volledig recyclebare luchtkussentjes en dichtgeplakt met extra stevig tape van kraftpapier." Tijdens het bestelproces kunnen de gebruikers de oplage van elk product splitsen en naar meerdere adressen laten versturen. Om de bestelling volledig naar wens te verzenden is er keuze uit meerdere bezorgdiensten, waaronder een koerier. Gebruikers kiezen zo hun favoriete vervoerder met de hoogste leverbetrouwbaarheid in de regio.Zelf de verzendmogelijkheden ontdekken? Meld je dan aan voor de webapplicatie op www.print.com/professional