De uitdagingen van moderne organisaties, zoals efficiëntie en automatisering, zijn ook relevant voor de Universiteit Leiden en haar inhouse-drukkerij. Een geautomatiseerde workflow biedt aanzienlijke voordelen aangezien het meer middelen en tijd vrijmaakt om de studenten en medewerkers beter te ondersteunen in hun printbehoeften. Door het gebruik van MultiPress vermindert de administratieve last voor het UFB aanzienlijk.

De inzet van MultiPress bij Universiteit Leiden is een voorbeeld van hoe traditionele instellingen moderne technologie kunnen gebruiken om efficiënter te werken en hun dienstverlening te verbeteren.

Lees hier verder om meer te weten te komen welke MultiPressmodules het UFB verder hielpen.

De uitdagingen van moderne organisaties, zoals efficiëntie en automatisering, zijn ook relevant voor de Universiteit Leiden en haar inhouse-drukkerij. Een geautomatiseerde workflow biedt aanzienlijke voordelen aangezien het meer middelen en tijd vrijmaakt om de studenten en medewerkers beter te ondersteunen in hun printbehoeften. Door het gebruik van MultiPress vermindert de administratieve last voor het UFB aanzienlijk.De inzet van MultiPress bij Universiteit Leiden is een voorbeeld van hoe traditionele instellingen moderne technologie kunnen gebruiken om efficiënter te werken en hun dienstverlening te verbeteren.Lees hier verder om meer te weten te komen welke MultiPressmodules het UFB verder hielpen.