Kwaliteitsvolle & duurzame prestaties

UV-printen geeft afdrukken een mooie finish. UV-inkt wordt immers niet door het substraat geabsorbeerd, maar blijft op het bedrukte oppervlak liggen, waardoor het afdrukresultaat scherper en frisser oogt.

Bij UV-printen is de inkt droog wanneer het bedrukte substraat uit de machine komt... u hoeft geen droogtijd meer in te lassen. Bij UV-inkjet is er geen spookbeeldvorming. Controles vragen weinig tijd en u kunt onmiddellijk beginnen inbinden en afwerken.

UV-inkt is uitstekend bestand tegen zonlicht en biedt een hoge kras- en wrijfvastheid.

Professionele mediaverwerking

UV-inkt biedt u het voordeel van grote flexibiliteit: u kunt nagenoeg alle substraten bedrukken - van zwaar structuurpapier en vouwkarton tot scheurvast papier - en zo uw lijst van aangeboden toepassingen en uw marktpotentieel uitbreiden.

Voor meer informatie:

Konica Minolta Business Solutions (België)

info@konicaminolta.be

www.konicaminolta.be

Kwaliteitsvolle & duurzame prestatiesUV-printen geeft afdrukken een mooie finish. UV-inkt wordt immers niet door het substraat geabsorbeerd, maar blijft op het bedrukte oppervlak liggen, waardoor het afdrukresultaat scherper en frisser oogt.Bij UV-printen is de inkt droog wanneer het bedrukte substraat uit de machine komt... u hoeft geen droogtijd meer in te lassen. Bij UV-inkjet is er geen spookbeeldvorming. Controles vragen weinig tijd en u kunt onmiddellijk beginnen inbinden en afwerken.UV-inkt is uitstekend bestand tegen zonlicht en biedt een hoge kras- en wrijfvastheid. Professionele mediaverwerkingUV-inkt biedt u het voordeel van grote flexibiliteit: u kunt nagenoeg alle substraten bedrukken - van zwaar structuurpapier en vouwkarton tot scheurvast papier - en zo uw lijst van aangeboden toepassingen en uw marktpotentieel uitbreiden. Voor meer informatie:Konica Minolta Business Solutions (België)info@konicaminolta.bewww.konicaminolta.be