Als Business Development Manager ben je actief betrokken bij het uitbouwen van bestaande en nieuwe markten in België en Nederland. Met jouw ervaring in een B2B-marktbenadering, werk je in nauw contact met de managing director nieuwe diensten en producten uit. Je brengt (nieuwe) markten in kaart, prospecteert deze en gaat op zoek naar nieuwe leden voor VIGC. Ook bied je nieuwe producten en diensten aan bij bestaande leden.

Je commerciële ingesteldheid helpt je om in dialoog te treden met zaakvoerders, leidinggevenden, strategische- en sectorpartners. Je analyseert hun behoefte en kijkt waar de VIGC-dienstverlening of een samenwerking eventueel voor hen een meerwaarde kan betekenen. Als gesprekspartner op niveau representeer je onze kwalitatieve en onafhankelijke manier van werken. Je hebt een echte doe-mentaliteit die rationeel onderbouwd is en bent bovendien een echte teamspeler. Via zowel fysieke als digitale actieve netwerking verbreed je jouw netwerk.

Ervaring in de grafische industrie en affiniteit met grafische processen en technologie is een vereiste. Hierbij is het heel belangrijk dat je ook bereid bent om nieuwe markten buiten de klassieke grafische industrie te prospecteren.

De basis om succesvol te zijn in deze rol?

  • Je hebt een gedegen ervaring als Business Developer, Sales Manager of Project Manager binnen de grafische industrie.
  • Je hebt een uitgebreid netwerk in Vlaanderen en Nederland.
  • Je hebt ambitie om het VIGC-verhaal te doen slagen en je ziet de vele mogelijkheden van onze sector, maar zeker ook aanverwante sectoren waar grafische technologie een deel van de activiteit uitmaakt.
  • Je houdt ervan om naar de klant te luisteren en om samen tot een passende oplossing te komen.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Frans is een groot pluspunt.
  • Je bent flexibel om binnen België en Nederland te reizen wanneer nodig. Jouw uitvalsbasis is Turnhout waar er regelmatig dient te worden afgestemd met de collega's.
  • Je houdt van uitdagingen en daarom is het glas altijd halfvol bij jou.

Wat bieden we jou?

Je wordt een sleutelfiguur binnen de VIGC-organisatie waar je een enthousiast team achter je krijgt om de objectieven te bereiken. Hiervoor krijg je veel vrijheid en kom je in contact met diverse bedrijven, organisaties en mensen. Hierdoor biedt elke dag weer wat nieuws. We streven naar een diepgaande lange termijn samenwerking wat ook onze cultuur weergeeft. Binnen- en buitenlandse congressen en seminaries helpen jou om je kennis van de sector up-to-date te houden en ideeën op te doen voor jouw marktbenadering.

Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg, ruimte voor eigen input en een no nonsens, hands on aanpak typeren onze manier van werken. We streven naar een goede work-life balans en zijn flexibel in het bepalen- van jouw dagindeling, ook deels home office behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket met een wagen, tankkaart, smartphone en abonnement, laptop, maaltijd- en eco-cheques, groeps-, tand- en hospitalisatieverzekering met de mogelijkheid jouw gezin hierbij aan te sluiten.

Interesse?

Stuur je kandidatuur naar Ils.bols@vigc.be t.a.v. Ils Bols. Voor meer informatie kan je ons contacteren op +32 478 26 90 65. Discretie wordt verzekerd!

Als Business Development Manager ben je actief betrokken bij het uitbouwen van bestaande en nieuwe markten in België en Nederland. Met jouw ervaring in een B2B-marktbenadering, werk je in nauw contact met de managing director nieuwe diensten en producten uit. Je brengt (nieuwe) markten in kaart, prospecteert deze en gaat op zoek naar nieuwe leden voor VIGC. Ook bied je nieuwe producten en diensten aan bij bestaande leden.Je commerciële ingesteldheid helpt je om in dialoog te treden met zaakvoerders, leidinggevenden, strategische- en sectorpartners. Je analyseert hun behoefte en kijkt waar de VIGC-dienstverlening of een samenwerking eventueel voor hen een meerwaarde kan betekenen. Als gesprekspartner op niveau representeer je onze kwalitatieve en onafhankelijke manier van werken. Je hebt een echte doe-mentaliteit die rationeel onderbouwd is en bent bovendien een echte teamspeler. Via zowel fysieke als digitale actieve netwerking verbreed je jouw netwerk.Ervaring in de grafische industrie en affiniteit met grafische processen en technologie is een vereiste. Hierbij is het heel belangrijk dat je ook bereid bent om nieuwe markten buiten de klassieke grafische industrie te prospecteren.De basis om succesvol te zijn in deze rol?Wat bieden we jou?Je wordt een sleutelfiguur binnen de VIGC-organisatie waar je een enthousiast team achter je krijgt om de objectieven te bereiken. Hiervoor krijg je veel vrijheid en kom je in contact met diverse bedrijven, organisaties en mensen. Hierdoor biedt elke dag weer wat nieuws. We streven naar een diepgaande lange termijn samenwerking wat ook onze cultuur weergeeft. Binnen- en buitenlandse congressen en seminaries helpen jou om je kennis van de sector up-to-date te houden en ideeën op te doen voor jouw marktbenadering.Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg, ruimte voor eigen input en een no nonsens, hands on aanpak typeren onze manier van werken. We streven naar een goede work-life balans en zijn flexibel in het bepalen- van jouw dagindeling, ook deels home office behoort tot de mogelijkheden.Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket met een wagen, tankkaart, smartphone en abonnement, laptop, maaltijd- en eco-cheques, groeps-, tand- en hospitalisatieverzekering met de mogelijkheid jouw gezin hierbij aan te sluiten.Interesse?Stuur je kandidatuur naar Ils.bols@vigc.be t.a.v. Ils Bols. Voor meer informatie kan je ons contacteren op +32 478 26 90 65. Discretie wordt verzekerd!