Heidelberg Benelux (Plantin) levert totaaloplossingen aan de grafimedia industrie in België en Luxemburg. De missie van Heidelberg Benelux blijft niet beperkt tot de verkoop van machines, ze omvat ook diensten, supplies, software, opleiding en specialiteiten zoals Color Management. Ons DNA is totale dienstverlening, onze ambitie is een integrator te zijn.

Wij zijn op zoek naar een:

Product Manager Postpress Benelux (m/v) (Fulltime)

In deze functie heb je twee verantwoordelijkheden:

  • Als product manager packaging zorg je ervoor dat de informatie vanuit onze internationale leveranciers beschikbaar wordt voor de Key Account Managers en ondersteunt deze. Je bent het eerste aanspreekpunt van de leverancier voor de Benelux-markt.
  • Als product specialist commercial geef je de nodige technisch-commerciële ondersteuning aan de Key Account Managers bij hun verkooptrajecten.

Functievereisten:

  • ervaring/affiniteit met productieprocessen, bij voorkeur grafisch gerelateerd
  • hands-on mentaliteit, zelfstandig kunnen werken
  • in bezit van rijbewijs B en bereid het merendeel van de tijd op de baan te zijn
  • de nodige technisch-commerciële flairbeheersing van het Nederlands, Frans en Engels

Naast een marktconform salaris, bieden wij ook een firmawagen, een bonusregeling & een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen aan voor deze functie.

Ben jij die witte raaf die wij zoeken ? Stuur dan je schriftelijke reactie voorzien van CV zo snel mogelijk naar Heidelberg Benelux bvba, afdeling Human Resources t.a.v. de heer Wim Theuns, Kareelovenlaan 5, 1140 Evere, of per email jobs@plantin.be.

www.plantin.be

Heidelberg Benelux (Plantin) levert totaaloplossingen aan de grafimedia industrie in België en Luxemburg. De missie van Heidelberg Benelux blijft niet beperkt tot de verkoop van machines, ze omvat ook diensten, supplies, software, opleiding en specialiteiten zoals Color Management. Ons DNA is totale dienstverlening, onze ambitie is een integrator te zijn.Wij zijn op zoek naar een:Product Manager Postpress Benelux (m/v) (Fulltime)In deze functie heb je twee verantwoordelijkheden: Functievereisten:Naast een marktconform salaris, bieden wij ook een firmawagen, een bonusregeling & een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen aan voor deze functie. Ben jij die witte raaf die wij zoeken ? Stuur dan je schriftelijke reactie voorzien van CV zo snel mogelijk naar Heidelberg Benelux bvba, afdeling Human Resources t.a.v. de heer Wim Theuns, Kareelovenlaan 5, 1140 Evere, of per email jobs@plantin.be.www.plantin.be