Heidelberg Benelux (Plantin) levert totaaloplossingen aan de grafimedia industrie in België en Luxemburg. De missie van Heidelberg Benelux blijft niet beperkt tot de verkoop van machines, ze omvat ook diensten, supplies, software, opleiding en specialiteiten zoals Color Management. Ons DNA is totale dienstverlening, onze ambitie is een integrator te zijn.

Wij zijn op zoek naar een:

Product Specialist CTP & Offsetplaten (m/v) (Fulltime)

Als CTP-specialist ondersteun je de Key Account Managers in CTP-projecten en ben je zo verantwoordelijk voor de totale verkoop van CTP in de BeLux.

Als plaatspecialist ben je het eerste aanspreekpunt van een klant bij plaatproblemen. Je lost de problemen indien mogelijk zelfstandig op & geeft advies aan de klant. Vervolgens bespreek je de problemen met de leverancier.

Functievereisten:

  • een eerste werkervaring in de grafische sector en/of een grafische opleiding
  • hands-on mentaliteit, zelfstanding kunnen werken
  • in bezit van rijbewijs B en bereid het merendeel van de tijd op de baan te zijn
  • sterke focus op klanttevredenheid, problem-solving
  • sales driven & resultaatsgericht
  • beheersing van het Nederlands, Frans en Engels

Naast een marktconform salaris, bieden wij ook een firmawagen, een bonusregeling & een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen aan voor deze functie.

Ben jij die witte raaf die wij zoeken ? Stuur dan je schriftelijke reactie voorzien van CV zo snel mogelijk naar Heidelberg Benelux bvba, afdeling Human Resources t.a.v. de heer Wim Theuns, Kareelovenlaan 5, 1140 Evere, of per email jobs@plantin.be.

www.plantin.be

Heidelberg Benelux (Plantin) levert totaaloplossingen aan de grafimedia industrie in België en Luxemburg. De missie van Heidelberg Benelux blijft niet beperkt tot de verkoop van machines, ze omvat ook diensten, supplies, software, opleiding en specialiteiten zoals Color Management. Ons DNA is totale dienstverlening, onze ambitie is een integrator te zijn.Wij zijn op zoek naar een:Product Specialist CTP & Offsetplaten (m/v) (Fulltime)Als CTP-specialist ondersteun je de Key Account Managers in CTP-projecten en ben je zo verantwoordelijk voor de totale verkoop van CTP in de BeLux.Als plaatspecialist ben je het eerste aanspreekpunt van een klant bij plaatproblemen. Je lost de problemen indien mogelijk zelfstandig op & geeft advies aan de klant. Vervolgens bespreek je de problemen met de leverancier.Functievereisten:Naast een marktconform salaris, bieden wij ook een firmawagen, een bonusregeling & een aantrekkelijk pakket extra-legale voordelen aan voor deze functie. Ben jij die witte raaf die wij zoeken ? Stuur dan je schriftelijke reactie voorzien van CV zo snel mogelijk naar Heidelberg Benelux bvba, afdeling Human Resources t.a.v. de heer Wim Theuns, Kareelovenlaan 5, 1140 Evere, of per email jobs@plantin.be.www.plantin.be