Maxximap levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzenddozen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis. Natuurlijk kunnen we ook zorgdragen voor de inhoud van de verpakking, denk bijv. aan een bijpassende ringband.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Maxximap levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzenddozen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis. Natuurlijk kunnen we ook zorgdragen voor de inhoud van de verpakking, denk bijv. aan een bijpassende ringband.Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.