Eigenaar Steven Cuvelier vertelt: "Elke week ben ik een volledige ochtend bezig met enkel de basisadministratie, dat is 16 uur per maand. Ik werk alleen, dus alles komt op mijn schouders terecht. Dat wil meteen ook zeggen dat de bedrijfsactiviteiten niet kunnen worden voortgezet als ik door een bepaalde reden uitval. Daarom wil ik graag één systeem met centraal beheer zodat ook toekomstige werknemers de administratie kunnen uitvoeren."

Steven zocht een oplossing en kwam al snel bij Dataline terecht. "Ik kende MultiPress al vanuit een vorige werkervaring en wist dat de software perfect geschikt is voor alle printapplicaties, ook voor verpakkingen. Bovendien werkt MultiPress uitstekend als tussenschakel tussen mijn eenmansbedrijf en mijn vele onderaannemers en klanten."

Lees het volledige klantenverhaal

Eigenaar Steven Cuvelier vertelt: "Elke week ben ik een volledige ochtend bezig met enkel de basisadministratie, dat is 16 uur per maand. Ik werk alleen, dus alles komt op mijn schouders terecht. Dat wil meteen ook zeggen dat de bedrijfsactiviteiten niet kunnen worden voortgezet als ik door een bepaalde reden uitval. Daarom wil ik graag één systeem met centraal beheer zodat ook toekomstige werknemers de administratie kunnen uitvoeren."Steven zocht een oplossing en kwam al snel bij Dataline terecht. "Ik kende MultiPress al vanuit een vorige werkervaring en wist dat de software perfect geschikt is voor alle printapplicaties, ook voor verpakkingen. Bovendien werkt MultiPress uitstekend als tussenschakel tussen mijn eenmansbedrijf en mijn vele onderaannemers en klanten."Lees het volledige klantenverhaal