De vernieuwde 'Large & Wide Format'-module geeft gebruikers bij de calculatie meteen een heel precies beeld van de echte productietijd. Een andere primeur van Dataline Solutions op DRUPA: de 'digital hostess' Fiona. Deze hostess zorgde voor echte stopping power! Niet alleen op de stand werden topprestaties geleverd, ook achter de schermen was heel wat energie nodig om alles in goede banen te leiden.

Geniet mee van 10 dagen topsport op de beursvloer!

Niet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo.

De vernieuwde 'Large & Wide Format'-module geeft gebruikers bij de calculatie meteen een heel precies beeld van de echte productietijd. Een andere primeur van Dataline Solutions op DRUPA: de 'digital hostess' Fiona. Deze hostess zorgde voor echte stopping power! Niet alleen op de stand werden topprestaties geleverd, ook achter de schermen was heel wat energie nodig om alles in goede banen te leiden.Geniet mee van 10 dagen topsport op de beursvloer!Niet naar Drupa geweest, maar toch interesse in MultiPress? Registreer u hier en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demo.