"Om de - nog altijd heftige - concurrentie het hoofd te kunnen bieden, is investeren in betere efficiency en hogere output simpelweg een must in onze branche," zo zegt algemeen directeur Onno Bruinsma. "Het betreft zowel vervanging van een bestaande machine als uitbreiding van de vouwmogelijkheden.

De Heidelberg Stahlfolder BH 82 is een basismachine voor katernenwerk. De TH 82 heeft een bijzondere configuratie, waar we heel erg blij mee zijn. De specialist van Heidelberg heeft echt meegedacht, zodat de machine optimaal aansluit bij onze wensen."

Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezen

Of eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan.

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.

"Om de - nog altijd heftige - concurrentie het hoofd te kunnen bieden, is investeren in betere efficiency en hogere output simpelweg een must in onze branche," zo zegt algemeen directeur Onno Bruinsma. "Het betreft zowel vervanging van een bestaande machine als uitbreiding van de vouwmogelijkheden.De Heidelberg Stahlfolder BH 82 is een basismachine voor katernenwerk. De TH 82 heeft een bijzondere configuratie, waar we heel erg blij mee zijn. De specialist van Heidelberg heeft echt meegedacht, zodat de machine optimaal aansluit bij onze wensen." Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezenOf eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan. Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.