Vanhonsebrouck kiest andermaal voor Sagamgraphic!

Drukkerij Vanhonsebrouck verzorgt sinds jaar en dag drukwerk voor zeer uiteenlopende doeleinden en doelgroepen. Een sterke technische vakkennis in combinatie met een doorwinterde ervaring levert Vanhonsebrouck een sterke voeling op met de meest moderne technieken en technologieën.

Vanhonsebrouck kiest andermaal voor Sagamgraphic!

© .

Hun ambitie om steeds up-to-date te blijven vertaalt zich duidelijk in hun recentste aankoop van een Konica Minolta Bizhub Press C1085. Alweer een Konica voor Vanhonsebrouck! Een investering die kwaliteit, snelheid en flexibiliteit naadloos laat rijmen. Zwaardere papiergrammages een koud kunstje! Overbodig gezegd maar lang talmen hoefden ze niet te doen! Met de extra 6 hoge capaciteitslades kiest Vanhonsebrouck ontegensprekelijk voor optimale gebruiksvriendelijkheid en pure tijdswinst. Kortom, de cirkel is rond: tevreden klanten, tevreden medewerkers en een investering die zich binnen de kortste keren terugverdient.

Bij drukkerij Vanhonsebrouck ook niets dan lof over Sagamgraphic! Perfecte service, vlotte implementatie en een adequate opleiding on the spot!

Maakt ook u binnenkort deel uit van ons tevreden klantenarsenaal? Of overweegt u dit jaar een nieuwe investering maar wikt en weegt u graag nog even onze verschillende opties en voordelen? Contacteer Jürgen Latte op 0497/473.388 of mail naar jlatte@sagam.be

Lees meer over: