Deze pons-en bindmachines beantwoorden aan de actuele noden van een digitale drukkerij volgens de hoogste verwachtingen naar kwaliteit en duurzaamheid. Beide machines vergen luttele minuten voor een formaatomstelling en kennen geen te wisselen onderdelen.

Het perfecte duo voor uw kleinere en middelgrote oplages !

Vegram Graphics beschikt over een solide ervaring inzake dagelijkse ondersteuning en service bij klanten.

Een uitgebreid assortiment Wire-O® is beschikbaar uit voorraad te Antwerpen in alle diameters en standaard kleuren - op spoel of in doos A4-formaat.

Neem vrijblijvend contact, wij bespreken samen met u de Wire-O® mogelijkheden van James Burn.

T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.jamesburn.com - www.vegram.be

Deze pons-en bindmachines beantwoorden aan de actuele noden van een digitale drukkerij volgens de hoogste verwachtingen naar kwaliteit en duurzaamheid. Beide machines vergen luttele minuten voor een formaatomstelling en kennen geen te wisselen onderdelen. Het perfecte duo voor uw kleinere en middelgrote oplages ! Vegram Graphics beschikt over een solide ervaring inzake dagelijkse ondersteuning en service bij klanten. Een uitgebreid assortiment Wire-O® is beschikbaar uit voorraad te Antwerpen in alle diameters en standaard kleuren - op spoel of in doos A4-formaat. Neem vrijblijvend contact, wij bespreken samen met u de Wire-O® mogelijkheden van James Burn. T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.jamesburn.com - www.vegram.be