Plastikoil® biedt u spiralen met een diameter vanaf 6 tot 50mm in een standaardkleur of in één van de vele verschillende kleuren. Kleuraccenten kunnen op deze manier versterkt worden en een extra uitstraling geven.

Uw boek zag er nog nooit zo fantastisch uit...

  • het draait zeer gemakkelijk open en blijft volledig vlak liggen
  • de bladzijden kunnen rug-aan-rug 360° gedraaid worden duurzaam, flexibel en lichtgewicht bindsysteem
  • grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren
  • kindvriendelijke afwerking - geen scherpe uiteinden

Vegram Graphics produceert voor u spiralen volgens de gewenste kleur, diameter en lengte. Onze eigen productiefaciliteiten voorzien u binnen een zeer korte tijdspanne van het gewenste spiraaldraadtype.

Aarzel niet even contact op te nemen voor verder advies.

T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.plastikoil.com - www.vegram.be

Plastikoil® biedt u spiralen met een diameter vanaf 6 tot 50mm in een standaardkleur of in één van de vele verschillende kleuren. Kleuraccenten kunnen op deze manier versterkt worden en een extra uitstraling geven. Uw boek zag er nog nooit zo fantastisch uit...Vegram Graphics produceert voor u spiralen volgens de gewenste kleur, diameter en lengte. Onze eigen productiefaciliteiten voorzien u binnen een zeer korte tijdspanne van het gewenste spiraaldraadtype. Aarzel niet even contact op te nemen voor verder advies. T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.plastikoil.com - www.vegram.be