Met de opname in het Premium Partner Programma wil HENKEL een duidelijk signaal geven voor een verdere duurzame en professionele samenwerking met VEGRAM Graphics.

Klanten genieten het voordeel uit eerste hand een kwaliteitsproduct te bekomen, na juiste analyse van de toepassing en een gedegen ondersteuning bij opstart.

De mogelijkheid, zeer snel, bestellingen lijm - hotmelt, purmelt of koudlijm - te verzenden vanuit ons magazijn in Antwerpen, stemt dagelijks menig van onze klanten tevreden.

Heeft u nood aan extern advies of bent u op zoek naar een stabiele lijm, aarzel niet ons te contacteren.

VEGRAM Graphics - service en advies zijn een standaard bij ons.

T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be

Met de opname in het Premium Partner Programma wil HENKEL een duidelijk signaal geven voor een verdere duurzame en professionele samenwerking met VEGRAM Graphics. Klanten genieten het voordeel uit eerste hand een kwaliteitsproduct te bekomen, na juiste analyse van de toepassing en een gedegen ondersteuning bij opstart. De mogelijkheid, zeer snel, bestellingen lijm - hotmelt, purmelt of koudlijm - te verzenden vanuit ons magazijn in Antwerpen, stemt dagelijks menig van onze klanten tevreden. Heeft u nood aan extern advies of bent u op zoek naar een stabiele lijm, aarzel niet ons te contacteren. VEGRAM Graphics - service en advies zijn een standaard bij ons. T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.vegram.be