Johan is grafisch geschoold en heeft uitgebreide ervaring en expertise opgedaan als Art Director bij het Belgische familiebedrijf Copahome, specialist in maatwerk raamdecoratie. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de merkbeleving en de productpresentaties. Hij werkte niet alleen Business-to-Business, maar ontwikkelde ook Business-to-Consumer communicatieactiviteiten.

Johan aan het woord:

''Vanuit mijn vorige job heb ik de relevantie van tastbare presentatieproducten leren kennen. Ook in deze digitale wereld bewijzen zij dagdagelijks hun kracht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merkbeleving en verhoging van de zichtbaarheid van merken. Bij Venttri ga ik die visie en overtuiging verder uitdragen.

Hoe ik dat ga doen? Ik ondersteun bedrijven bij de uitvoering van hun presentatieprojecten, of het nu gaat over een presentatiekoffer om stalen te tonen of luxe ringbanden op maat. Als de klant dat wenst, dan denk ik ook mee over het concept en de positionering. Hoe kan het bedrijf op een creatieve manier de doelgroep bereiken? Op die manier probeer ik mijn meerwaarde aan te bieden.

Ik heb bij Venttri een positieve start gemaakt. Vanuit het kantoor in Brugge hoop ik met veel Belgische bedrijven kennis te maken en het Venttri productportfolio toe te lichten.''

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be

Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan is grafisch geschoold en heeft uitgebreide ervaring en expertise opgedaan als Art Director bij het Belgische familiebedrijf Copahome, specialist in maatwerk raamdecoratie. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de merkbeleving en de productpresentaties. Hij werkte niet alleen Business-to-Business, maar ontwikkelde ook Business-to-Consumer communicatieactiviteiten.Johan aan het woord:''Vanuit mijn vorige job heb ik de relevantie van tastbare presentatieproducten leren kennen. Ook in deze digitale wereld bewijzen zij dagdagelijks hun kracht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merkbeleving en verhoging van de zichtbaarheid van merken. Bij Venttri ga ik die visie en overtuiging verder uitdragen.Hoe ik dat ga doen? Ik ondersteun bedrijven bij de uitvoering van hun presentatieprojecten, of het nu gaat over een presentatiekoffer om stalen te tonen of luxe ringbanden op maat. Als de klant dat wenst, dan denk ik ook mee over het concept en de positionering. Hoe kan het bedrijf op een creatieve manier de doelgroep bereiken? Op die manier probeer ik mijn meerwaarde aan te bieden.Ik heb bij Venttri een positieve start gemaakt. Vanuit het kantoor in Brugge hoop ik met veel Belgische bedrijven kennis te maken en het Venttri productportfolio toe te lichten.''Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.