Wat zeg je van Gino Van Ossel, professor aan de Vlerick Business School en Steven van Belleghem, expert klantgerichtheid in een digitale wereld, als onze twee keynote sprekers? En dat is nog maar het begin! Ontdek op onze minisite welke experten zullen deelnemen aan ons panelgesprek en welke grafische case zal besproken worden.

Uiteraard sluiten we de dag in de oude bierbrouwerij af met een uitgebreide walking dinner waarop netwerking in een ongedwongen sfeer centraal zal staan.

Schrijf snel in en ontdek samen met ons nieuwe ideeën voor je business!

Het VIGC-team

Lode, Didier, Fons, Jos, Ils en Liesbet

http://congres2016.vigc.be/selfregistration.html

Wat zeg je van Gino Van Ossel, professor aan de Vlerick Business School en Steven van Belleghem, expert klantgerichtheid in een digitale wereld, als onze twee keynote sprekers? En dat is nog maar het begin! Ontdek op onze minisite welke experten zullen deelnemen aan ons panelgesprek en welke grafische case zal besproken worden.Uiteraard sluiten we de dag in de oude bierbrouwerij af met een uitgebreide walking dinner waarop netwerking in een ongedwongen sfeer centraal zal staan.Schrijf snel in en ontdek samen met ons nieuwe ideeën voor je business!Het VIGC-teamLode, Didier, Fons, Jos, Ils en Liesbethttp://congres2016.vigc.be/selfregistration.html