Maar dat hun sterkte ook ligt in het drukken, aanbieden en veredeld afwerken van luxueuze maar toch de betaalbaarste boeken is toch wel een verrassing op zich. Vanaf nu houden zij er een aantal vernieuwingen bij het drukken van boeken op na.

Zo hanteren ze de verschillende veredelingen en geeft het hun klanten een grote keuze. Zoals je ook bv. bij kleine oplages van 1 tot 400 stuks gebruik kan maken van UV-spotlak of hoit foil reliëfdruk om details op de hardcover, zoals bijvoorbeeld de titel, mooi te benadrukken. Hierdoor zorg je voor unieke optische en haptische effecten om zo de aandacht van potentiële lezers te trekken! EN veredelingen tillen uw boek op!

Denk daarnaast ook nog de keuze uit een grotere papierkeuze en de keuzes zijn oneindig. Vanaf nu kan het binnenwerk zelfs uit offset- of kringlooppapier of gestreken kunstdrukpapier in andere gewichten bestaan. Er is de beschikking over nog meer papiersoorten voor de binnenzijde van uw boeken.

Ontdek de vele mogelijkheden bij het drukken van boeken en profiteer van topkwaliteit drukwerk tegen lage prijzen! Bezoek www.print24.be, calculeer direct online uw prijs en bestel! De country manager België staat ter uwe beschikking; 0470 49 73 12 - alain.ennekens@unitedprint.com

Maar dat hun sterkte ook ligt in het drukken, aanbieden en veredeld afwerken van luxueuze maar toch de betaalbaarste boeken is toch wel een verrassing op zich. Vanaf nu houden zij er een aantal vernieuwingen bij het drukken van boeken op na.Zo hanteren ze de verschillende veredelingen en geeft het hun klanten een grote keuze. Zoals je ook bv. bij kleine oplages van 1 tot 400 stuks gebruik kan maken van UV-spotlak of hoit foil reliëfdruk om details op de hardcover, zoals bijvoorbeeld de titel, mooi te benadrukken. Hierdoor zorg je voor unieke optische en haptische effecten om zo de aandacht van potentiële lezers te trekken! EN veredelingen tillen uw boek op!Denk daarnaast ook nog de keuze uit een grotere papierkeuze en de keuzes zijn oneindig. Vanaf nu kan het binnenwerk zelfs uit offset- of kringlooppapier of gestreken kunstdrukpapier in andere gewichten bestaan. Er is de beschikking over nog meer papiersoorten voor de binnenzijde van uw boeken. Ontdek de vele mogelijkheden bij het drukken van boeken en profiteer van topkwaliteit drukwerk tegen lage prijzen! Bezoek www.print24.be, calculeer direct online uw prijs en bestel! De country manager België staat ter uwe beschikking; 0470 49 73 12 - alain.ennekens@unitedprint.com