Papierdistributeur Antalis lanceert een geheel vernieuwde editie van de Green Box. Hierin zijn de merken met de allerbeste milieuprestaties gebundeld: de gerecycleerde papiersoorten. De vormgeving is flink opgefrist en de inhoud is aangepast aan de laatste ontwikkelingen.
Zo vindt u in een van de brochures in de box een toelichting op het Green Star System. Dankzij dit waarderingssysteem kunt u in één oogopslag zien hoe duurzaam een papiersoort is. De laagste score is 0 sterren. Krijgt een product 5 sterren, dan is het zéér milieuverantwoord. En dat laatste geldt voor alle gerecycleerde papiersoorten in de Green Box. Samples van deze topmerken zijn in de box opgenomen.
Ook nieuw is de uitleg over de handige Eco-calculator. Daarmee kunt u heel simpel uitrekenen hoeveel milieuwinst u boekt door gerecycleerd papier te gebruiken. Dan wordt duidelijk wat het verschil is ten opzichte van een standaard papiersoort.
Meer weten over gerecycleerd papier? Interesse voor de geactualiseerde Green Box? Just ask Antalis.

Papierdistributeur Antalis lanceert een geheel vernieuwde editie van de Green Box. Hierin zijn de merken met de allerbeste milieuprestaties gebundeld: de gerecycleerde papiersoorten. De vormgeving is flink opgefrist en de inhoud is aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Zo vindt u in een van de brochures in de box een toelichting op het Green Star System. Dankzij dit waarderingssysteem kunt u in één oogopslag zien hoe duurzaam een papiersoort is. De laagste score is 0 sterren. Krijgt een product 5 sterren, dan is het zéér milieuverantwoord. En dat laatste geldt voor alle gerecycleerde papiersoorten in de Green Box. Samples van deze topmerken zijn in de box opgenomen. Ook nieuw is de uitleg over de handige Eco-calculator. Daarmee kunt u heel simpel uitrekenen hoeveel milieuwinst u boekt door gerecycleerd papier te gebruiken. Dan wordt duidelijk wat het verschil is ten opzichte van een standaard papiersoort. Meer weten over gerecycleerd papier? Interesse voor de geactualiseerde Green Box? Just ask Antalis.