Vandaag is er op de markt voor drukwerkproductie vraag naar kleinere en steeds méér unieke oplages, waardoor de nood aan een snellere time-to-market steeds prangender wordt. Processen en activiteiten zijn daardoor complexer geworden. Tegelijkertijd zien spelers zich geconfronteerd met een tekort aan technisch opgeleide operators. Die wereldwijde trends hebben impact op het hele verpakkingsproces vanaf de ideefase tot in de winkelrekken en dus ook op alle betrokkenen, van het merk tot de ontwerper en van premedia- en prepressbedrijven tot de drukker/converter.

Bezoekers aan de stand op drupa zullen ervaren hoe Esko-oplossingen hen kunnen inspireren om hun activiteiten te optimaliseren en die prangende uitdagingen aan te pakken.

Meer info

Vandaag is er op de markt voor drukwerkproductie vraag naar kleinere en steeds méér unieke oplages, waardoor de nood aan een snellere time-to-market steeds prangender wordt. Processen en activiteiten zijn daardoor complexer geworden. Tegelijkertijd zien spelers zich geconfronteerd met een tekort aan technisch opgeleide operators. Die wereldwijde trends hebben impact op het hele verpakkingsproces vanaf de ideefase tot in de winkelrekken en dus ook op alle betrokkenen, van het merk tot de ontwerper en van premedia- en prepressbedrijven tot de drukker/converter. Bezoekers aan de stand op drupa zullen ervaren hoe Esko-oplossingen hen kunnen inspireren om hun activiteiten te optimaliseren en die prangende uitdagingen aan te pakken. Meer info