Profiteer vanaf nu van een nog grotere keuze aan enveloppen en bijzonder stevige verzendenveloppen!

Behalve nieuwe standaardformaten en vierkante enveloppen voor uw postzendingen, bieden wij u ook vele nieuwe papiersoorten, waaronder chromo-sulfaat, natuur-crèmewit of edel linnen voor een bijzonder luxe zending. Al deze varianten bedrukken we volledig op de buitenzijde met uw eigen ontwerp. Nu ook in speciale kleuren.

Onze permanent voordelige flyers en gevouwen flyers zijn ideaal als reclamemiddelen of als materiaal voor een bedrijfspresentatie! Speciale papieren of luxe veredelingen kunnen een folder naar een andere niveau tillen.

Info nodig? 0470 49 73 12 of www.print24.be

Profiteer vanaf nu van een nog grotere keuze aan enveloppen en bijzonder stevige verzendenveloppen! Behalve nieuwe standaardformaten en vierkante enveloppen voor uw postzendingen, bieden wij u ook vele nieuwe papiersoorten, waaronder chromo-sulfaat, natuur-crèmewit of edel linnen voor een bijzonder luxe zending. Al deze varianten bedrukken we volledig op de buitenzijde met uw eigen ontwerp. Nu ook in speciale kleuren. Onze permanent voordelige flyers en gevouwen flyers zijn ideaal als reclamemiddelen of als materiaal voor een bedrijfspresentatie! Speciale papieren of luxe veredelingen kunnen een folder naar een andere niveau tillen.Info nodig? 0470 49 73 12 of www.print24.be