Nieuw in deze update zijn onder meer de verbeterde verwerkingssnelheid, de ondersteuning voor het toevoegen van grommets voor signmakers en een nieuw preflightprofiel voor het herstellen van PDF's die gecreëerd zijn vanuit Microsoft Office documenten.

Daarnaast is de preflightcontrole nu ook nauwkeuriger en doelgerichter, dankzij een grote aanpassing aan de functie 'Beperkingen'. Tenslotte werden er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd voor standaard Action Lists.

Sinds het voorjaar werd deze preflightoplossing nog toegankelijker gemaakt door het aanbieden van een abonnementsformule voor minder dan 1EUR/dag.

Meer weten over alle updates? Neem hier een kijkje.

Nieuw in deze update zijn onder meer de verbeterde verwerkingssnelheid, de ondersteuning voor het toevoegen van grommets voor signmakers en een nieuw preflightprofiel voor het herstellen van PDF's die gecreëerd zijn vanuit Microsoft Office documenten. Daarnaast is de preflightcontrole nu ook nauwkeuriger en doelgerichter, dankzij een grote aanpassing aan de functie 'Beperkingen'. Tenslotte werden er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd voor standaard Action Lists.Sinds het voorjaar werd deze preflightoplossing nog toegankelijker gemaakt door het aanbieden van een abonnementsformule voor minder dan 1EUR/dag.Meer weten over alle updates? Neem hier een kijkje.