De Kasfold bookletmakers werden ontworpen om gedurende jaren te voldoen aan de wensen van de veeleisende gebruiker. Als printshop of drukkerij, kan u vandaag booklets van top-kwaliteit leveren.

De Kasfold 3000 & 5000HCS, elk voorzien van 2 hechtkoppen, respectievelijk met 4 of 5 nietposities kunnen beiden uitgerust worden met de Kastrimmer voor een mooi gesneden eindproduct.

De eenvoudige bediening is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in enkele seconden en waarbij inschiet miniem is.

Graphic Laminating Systems, service en advies zijn onze kracht.
T. 03 740 20 06 - E. info.gls@vegram.be - www.graphiclaminatingsystems.be - www.kaspapersystems.com

De Kasfold bookletmakers werden ontworpen om gedurende jaren te voldoen aan de wensen van de veeleisende gebruiker. Als printshop of drukkerij, kan u vandaag booklets van top-kwaliteit leveren. De Kasfold 3000 & 5000HCS, elk voorzien van 2 hechtkoppen, respectievelijk met 4 of 5 nietposities kunnen beiden uitgerust worden met de Kastrimmer voor een mooi gesneden eindproduct.De eenvoudige bediening is kenmerkend voor deze solide gebouwde machine welke formaatwissels doorvoert in enkele seconden en waarbij inschiet miniem is. Graphic Laminating Systems, service en advies zijn onze kracht. T. 03 740 20 06 - E. info.gls@vegram.be - www.graphiclaminatingsystems.be - www.kaspapersystems.com