De KODAK NEXFINITY Digitale Pers is een ongelooflijk veelzijdige vellenpers die een krachtige combinatie aan beeldkwaliteit, kleurvastheid en lage printkosten biedt.

Het geeft u de flexibiliteit en het vertrouwen om kortere opdrachten naar digitaal te verplaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. En in een steeds competitievere digitale markt kan NEXFINTY uw bedrijf laten groeien dankzij de mogelijkheid om op zwaardere substraten te printen en de vijfde kleur optie voor het creëren van speciale effecten.

Wij kunnen deze verbluffende kwaliteit en veelzijdigheid van de NEXFINITY bewijzen aan de hand van printvoorbeelden. Of we kunnen zelfs een virtuele demonstratie voor u regelen.

Voor meer informatie klik hier.

De KODAK NEXFINITY Digitale Pers is een ongelooflijk veelzijdige vellenpers die een krachtige combinatie aan beeldkwaliteit, kleurvastheid en lage printkosten biedt.Het geeft u de flexibiliteit en het vertrouwen om kortere opdrachten naar digitaal te verplaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. En in een steeds competitievere digitale markt kan NEXFINTY uw bedrijf laten groeien dankzij de mogelijkheid om op zwaardere substraten te printen en de vijfde kleur optie voor het creëren van speciale effecten.Wij kunnen deze verbluffende kwaliteit en veelzijdigheid van de NEXFINITY bewijzen aan de hand van printvoorbeelden. Of we kunnen zelfs een virtuele demonstratie voor u regelen.Voor meer informatie klik hier.