BIO TOP 3®, een antwoord op al uw drukvragen. Of u nu op zoek bent naar het perfecte papier voor uw jaarverslagen, een kunstboek, wenskaarten of voor uw huisstijl, BIO TOP 3® is met haar ruime assortiment van 80 tot en met 300g/m² en de bijhorende serie enveloppen al jaren een vaste waarde in het papierlandschap én bij Papyrus.

Met haar natuurwitte tint geeft BIO TOP 3® al uw drukwerk een warme maar ook moderne en verfijnde uit- straling die u overdraagt aan uw klanten. Daarenboven voldoet het aan de hoogste milieunormen, BIO TOP 3® wordt geproduceerd op basis van FSC®-gecertificeerde grondstoffen en bezit onder andere het EU Ecolabel.

BIO TOP 3®, de moderne, chique en representatieve maar ook duurzame keuze voor uw drukwerk.

Voor meer informatie of om uw BIO TOP 3® bestelling te plaatsen, contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71.

Vraag de nieuwe presentatiemap aan via samples.be@papyrus.com

.

BIO TOP 3®, een antwoord op al uw drukvragen. Of u nu op zoek bent naar het perfecte papier voor uw jaarverslagen, een kunstboek, wenskaarten of voor uw huisstijl, BIO TOP 3® is met haar ruime assortiment van 80 tot en met 300g/m² en de bijhorende serie enveloppen al jaren een vaste waarde in het papierlandschap én bij Papyrus.Met haar natuurwitte tint geeft BIO TOP 3® al uw drukwerk een warme maar ook moderne en verfijnde uit- straling die u overdraagt aan uw klanten. Daarenboven voldoet het aan de hoogste milieunormen, BIO TOP 3® wordt geproduceerd op basis van FSC®-gecertificeerde grondstoffen en bezit onder andere het EU Ecolabel.BIO TOP 3®, de moderne, chique en representatieve maar ook duurzame keuze voor uw drukwerk.Voor meer informatie of om uw BIO TOP 3® bestelling te plaatsen, contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71.Vraag de nieuwe presentatiemap aan via samples.be@papyrus.com.