MultiBusiness® is een houtvrij, helderwit, ongestreken papier. De hoge witheid, het egale doorzicht en hoge opdikking geven het papier een unieke visuele uitstraling, waardoor MultiBusiness® uw eerste keuze is voor het drukken van zakelijke documenten zoals brieven, mailingen, formulieren en facturen. MultiBusiness® is FSC®- gecertificeerd en verouderingsbestendig.

MultiBusiness® biedt u een uitgebreid assortiment van diverse gramgewichten, variërend van 80 t/m 300 g/m² en voldoet aan al uw specifieke eisen voor de productie van zakelijke documenten. De gramgewichten 80 t/m 160 g/m² hebben een lagere relatieve vochtigheid dan de standaard offset kwaliteiten en zijn daarom preprint gegarandeerd. Hierdoor is MultiBusiness® een zeer efficiënte oplossing voor al uw drukwerktoepassingen.

Wilt u graag meer informatie over hoe MultiBusiness® uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 en vraag uw swatchbook of stalen aan via samples.be@papyrus.com.

Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com

MultiBusiness® is een houtvrij, helderwit, ongestreken papier. De hoge witheid, het egale doorzicht en hoge opdikking geven het papier een unieke visuele uitstraling, waardoor MultiBusiness® uw eerste keuze is voor het drukken van zakelijke documenten zoals brieven, mailingen, formulieren en facturen. MultiBusiness® is FSC®- gecertificeerd en verouderingsbestendig.MultiBusiness® biedt u een uitgebreid assortiment van diverse gramgewichten, variërend van 80 t/m 300 g/m² en voldoet aan al uw specifieke eisen voor de productie van zakelijke documenten. De gramgewichten 80 t/m 160 g/m² hebben een lagere relatieve vochtigheid dan de standaard offset kwaliteiten en zijn daarom preprint gegarandeerd. Hierdoor is MultiBusiness® een zeer efficiënte oplossing voor al uw drukwerktoepassingen.Wilt u graag meer informatie over hoe MultiBusiness® uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 en vraag uw swatchbook of stalen aan via samples.be@papyrus.com. Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com