Ons assortiment inkjetproductieprinters vermindert de impact op het milieu die inherent is aan traditionele offsetpersen. Met onze op water gebaseerde inkjettechnologie is thermische fixatie niet nodig, wat resulteert in een ultralaag energieverbruik met minimaal afval.

De TASKalfa Pro is speciaal ontworpen om minder elektriciteit te verbruiken dan zijn concurrenten. De TEC-waarde is bijzonder laag voor zo'n grote en krachtige printers.

Naast het lage energieverbruik, vereisen onze productieprinters minder reserveonderdelen en onderhoud in vergelijking met andere productieprinters. Inkjetprinters zijn door het geringe aantal bewegende delen minder storingsgevoelig dan offsetpersen of tonerprinters.

Meer info: https://c.kyoceradocumentsolutions.eu/l/325011/2023-11-03/7hltwz

Ons assortiment inkjetproductieprinters vermindert de impact op het milieu die inherent is aan traditionele offsetpersen. Met onze op water gebaseerde inkjettechnologie is thermische fixatie niet nodig, wat resulteert in een ultralaag energieverbruik met minimaal afval. De TASKalfa Pro is speciaal ontworpen om minder elektriciteit te verbruiken dan zijn concurrenten. De TEC-waarde is bijzonder laag voor zo'n grote en krachtige printers. Naast het lage energieverbruik, vereisen onze productieprinters minder reserveonderdelen en onderhoud in vergelijking met andere productieprinters. Inkjetprinters zijn door het geringe aantal bewegende delen minder storingsgevoelig dan offsetpersen of tonerprinters.Meer info: https://c.kyoceradocumentsolutions.eu/l/325011/2023-11-03/7hltwz