"De Speedmaster is veel gemakkelijker te bedienen dan de vorige pers. Stabieler ook. Bovendien zorgt Prinect Inspection Control voor verdere kwaliteitsverbetering. De inrichttijden zijn kort, de drukkwaliteit is top, de gemiddelde draaisnelheid hoog en de kosten per vel laag. Ook de uptime is dik in orde. Belangrijk, want we hebben duidelijke KPI's vastgesteld en die moeten wel gehaald. Na vele maanden praktijkervaring kan ik van harte bevestigen dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

>> Lees meer

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.

"De Speedmaster is veel gemakkelijker te bedienen dan de vorige pers. Stabieler ook. Bovendien zorgt Prinect Inspection Control voor verdere kwaliteitsverbetering. De inrichttijden zijn kort, de drukkwaliteit is top, de gemiddelde draaisnelheid hoog en de kosten per vel laag. Ook de uptime is dik in orde. Belangrijk, want we hebben duidelijke KPI's vastgesteld en die moeten wel gehaald. Na vele maanden praktijkervaring kan ik van harte bevestigen dat we de juiste keuze hebben gemaakt." >> Lees meerHoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.