In de 23ste editie van het MultiPress magazine praten 10 offset drukkers over hun keuze voor MultiPress. Ontdek hun verhaal en leer waar je zelf het verschil kunt maken.

Lees hoe drukkerij Haletra de vlucht vooruit neemt door optimaal te investeren in hun calculatieafdeling, of hoe Stefaan Moeyaert van Captains of Printing de cloud inschakelt op de werkvloer. En wie wil er nu niet voor kiezen om zijn kosten te laten dalen door sneller elektronische te factureren, net zoals Marco van Zwaan printmedia deed?

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw drukkerij in ons nieuwste magazine.

Vraag je eigen gepersonaliseerd magazine aan op MultiPress.biz/z4i2w2 of lees meer op MultiPress.biz/lffd2m

In de 23ste editie van het MultiPress magazine praten 10 offset drukkers over hun keuze voor MultiPress. Ontdek hun verhaal en leer waar je zelf het verschil kunt maken. Lees hoe drukkerij Haletra de vlucht vooruit neemt door optimaal te investeren in hun calculatieafdeling, of hoe Stefaan Moeyaert van Captains of Printing de cloud inschakelt op de werkvloer. En wie wil er nu niet voor kiezen om zijn kosten te laten dalen door sneller elektronische te factureren, net zoals Marco van Zwaan printmedia deed?Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw drukkerij in ons nieuwste magazine.Vraag je eigen gepersonaliseerd magazine aan op MultiPress.biz/z4i2w2 of lees meer op MultiPress.biz/lffd2m