"Door het feit dat drukkerijen reeds commercieel drukwerk verkopen, zitten ze eigenlijk al met één voet binnen bij bedrijven. Diezelfde klanten hebben naar alle zekerheid ook behoefte aan grootformaat toepassingen, die ze waarschijnlijk ergens anders bestellen. Starten doen ze dus niet van nul, want drukkerijen beschikken reeds over een uitgebreide klantenportefeuille waar ze deze nieuwe diensten kunnen introduceren."

"Drukkers hebben trouwens een belangrijk en niet te onderschatten voordeel ten opzichte van een externe partij. Zij beschikken reeds over de nodige color management expertise waardoor zij in staat zijn om de kleurconsistentie tussen het grootformaat printwerk en het andere drukwerk perfect onder controle te houden. Klanten hebben daar zeker oor naar, want kleurnauwkeurigheid in hun branding is een zéér belangrijk onderdeel van hun marketing strategie. Dus waarom nog langer grootformaat printwerk uitbesteden, of helemaal niet aanbieden, als je reeds de potentiële klanten in huis hebt en beschikt over de tools om dit tot een goed einde te brengen."

Onbeperkte mogelijkheden

Over de mogelijke toepassingen zegt Karel Sannen het volgende: "De mogelijkheden voor grootformaat printing met de EJ-640 zijn vrijwel onbegrensd. Alles wat bedrijven nodig hebben - of het nu groot of klein is, voor binnen of buiten, zij het borden, etiketten, stickers, posters, banners, raamdecoratie, displays voor beurzen, point of sale materiaal, promotionele artikelen, bedrukte kledij, belettering of wrapping voor auto's - het kan allemaal gemaakt worden met de EJ-640. Daarenboven biedt de 'Roland DG Academy' gratis training aan bij aankoop van de meeste productgroepen. Door het ontwikkelen van hun vaardigheden, technieken en bewustmaking van hoe men succesvol nieuwe markten kan benaderen, helpen we gebruikers een maximaal voordeel te halen uit hun investering."

"Door het feit dat drukkerijen reeds commercieel drukwerk verkopen, zitten ze eigenlijk al met één voet binnen bij bedrijven. Diezelfde klanten hebben naar alle zekerheid ook behoefte aan grootformaat toepassingen, die ze waarschijnlijk ergens anders bestellen. Starten doen ze dus niet van nul, want drukkerijen beschikken reeds over een uitgebreide klantenportefeuille waar ze deze nieuwe diensten kunnen introduceren.""Drukkers hebben trouwens een belangrijk en niet te onderschatten voordeel ten opzichte van een externe partij. Zij beschikken reeds over de nodige color management expertise waardoor zij in staat zijn om de kleurconsistentie tussen het grootformaat printwerk en het andere drukwerk perfect onder controle te houden. Klanten hebben daar zeker oor naar, want kleurnauwkeurigheid in hun branding is een zéér belangrijk onderdeel van hun marketing strategie. Dus waarom nog langer grootformaat printwerk uitbesteden, of helemaal niet aanbieden, als je reeds de potentiële klanten in huis hebt en beschikt over de tools om dit tot een goed einde te brengen."Onbeperkte mogelijkhedenOver de mogelijke toepassingen zegt Karel Sannen het volgende: "De mogelijkheden voor grootformaat printing met de EJ-640 zijn vrijwel onbegrensd. Alles wat bedrijven nodig hebben - of het nu groot of klein is, voor binnen of buiten, zij het borden, etiketten, stickers, posters, banners, raamdecoratie, displays voor beurzen, point of sale materiaal, promotionele artikelen, bedrukte kledij, belettering of wrapping voor auto's - het kan allemaal gemaakt worden met de EJ-640. Daarenboven biedt de 'Roland DG Academy' gratis training aan bij aankoop van de meeste productgroepen. Door het ontwikkelen van hun vaardigheden, technieken en bewustmaking van hoe men succesvol nieuwe markten kan benaderen, helpen we gebruikers een maximaal voordeel te halen uit hun investering."