FESPA 2019 (München 14-17 Mei) was een echt MultiPress-momentum. Voor de tweede keer presenteerde Dataline haar MIS/ERP software aan de Europese sign, groot formaat, textiel en digitale druk markt.

De interesse was overdonderend: vele honderden bezoekers hadden software op hun agenda staan en wilden meer weten over de MultiPress ERP/MIS oplossingen voor hun business. Over heel Europa beseffen deze bedrijven dat ze tijd, kosten en efficiëntie kunnen winnen indien ze tussen prijsaanvraag en uitlevering hun administratie en productie geïntegreerd onder controle kunnen houden. En dat lukt het best met MultiPress. Dat beseft ook de Europese Digitale Pers (EDP) die tijdens FESPA een Award uitreikte aan MultiPress voor het beste MIS systeem.

Kijk hier verder naar de korte film en foto's van Dataline @FESPA 2019.

FESPA 2019 (München 14-17 Mei) was een echt MultiPress-momentum. Voor de tweede keer presenteerde Dataline haar MIS/ERP software aan de Europese sign, groot formaat, textiel en digitale druk markt.De interesse was overdonderend: vele honderden bezoekers hadden software op hun agenda staan en wilden meer weten over de MultiPress ERP/MIS oplossingen voor hun business. Over heel Europa beseffen deze bedrijven dat ze tijd, kosten en efficiëntie kunnen winnen indien ze tussen prijsaanvraag en uitlevering hun administratie en productie geïntegreerd onder controle kunnen houden. En dat lukt het best met MultiPress. Dat beseft ook de Europese Digitale Pers (EDP) die tijdens FESPA een Award uitreikte aan MultiPress voor het beste MIS systeem.Kijk hier verder naar de korte film en foto's van Dataline @FESPA 2019.