Drukkerij Boonen uit Hamont (Limburg) is 30 jaar gestart als offset drukkerij. Daar kwam al snel digitaal drukwerk bij, zijn ze uitgever van regionale magazines én hebben ze een winkel. In 2017 werd het Nederlandse bedrijf Meesterdrukkers uit Eindhoven overgenomen. Nu bedienen ze zowel klanten uit de Belgische en Nederlandse Limburg en omstreken. Voor drukwerk van hoge kwaliteit is gedegen grafisch kennis en een modern machine park een must. In het familiebedrijf produceren vader en zoon Boonen, samen met hun 35-koppige team drukwerk met een modern én uitgebreid machinepark (Heidelberg, MAN Roland, Konica Minolta,...) waar ze terecht fier op zijn.

Drukken is vakwerk.Administratie ook.

Voor het administratieve beheer van de productieprocessen werkte Drukkerij Boonen tot 2017 met Print+. CRM, sales en offertes gebeurde in een eigen systeem en de integratie met de boekhouding bestond niet. Met de overname van Meesterdrukkers werd MultiPress geïntroduceerd. Verder werken met 2 business softwaretoepassingen was geen optie. Er moest gekozen worden. Print+ en MultiPress werden grondig vergeleken. Intussen zijn we 1 jaar verder en alle medewerkers werken dagelijks met MultiPress.

  • Waarom verkiest Drukkerij Boonen MultiPress boven Print+?
  • Hoe werkt Drukkerij Boonen vandaag bij MultiPress?
  • Kunnen er in de nabije toekomst extra modules zoals JDF, drukvelregistratie of een mappenstructuur toegevoegd worden aan MultiPress?

Wilt u weten wat de toekomstplannen van Drukkerij Boonen zijn? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de JDF module in MultiPress? Lees hier verder.

Drukkerij Boonen uit Hamont (Limburg) is 30 jaar gestart als offset drukkerij. Daar kwam al snel digitaal drukwerk bij, zijn ze uitgever van regionale magazines én hebben ze een winkel. In 2017 werd het Nederlandse bedrijf Meesterdrukkers uit Eindhoven overgenomen. Nu bedienen ze zowel klanten uit de Belgische en Nederlandse Limburg en omstreken. Voor drukwerk van hoge kwaliteit is gedegen grafisch kennis en een modern machine park een must. In het familiebedrijf produceren vader en zoon Boonen, samen met hun 35-koppige team drukwerk met een modern én uitgebreid machinepark (Heidelberg, MAN Roland, Konica Minolta,...) waar ze terecht fier op zijn.Drukken is vakwerk.Administratie ook.Voor het administratieve beheer van de productieprocessen werkte Drukkerij Boonen tot 2017 met Print+. CRM, sales en offertes gebeurde in een eigen systeem en de integratie met de boekhouding bestond niet. Met de overname van Meesterdrukkers werd MultiPress geïntroduceerd. Verder werken met 2 business softwaretoepassingen was geen optie. Er moest gekozen worden. Print+ en MultiPress werden grondig vergeleken. Intussen zijn we 1 jaar verder en alle medewerkers werken dagelijks met MultiPress. Wilt u weten wat de toekomstplannen van Drukkerij Boonen zijn? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de JDF module in MultiPress? Lees hier verder.