Welke richting gaat het uit met de grafische industrie? Hoe moet u als grafisch ondernemer hierop inspelen met een eigen business model? Welke nieuwigheden zijn belangrijk voor uw bedrijf?

Samen met de specialisten van het VIGC (Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie) zoeken we antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

Locatie

De Barrier

Grote Baan 9

3530 Houthalen

www.debarrier.be

Programma

18.00 uur: ontvangst met een drankje

19.00 uur: infosessie over drupa

20.00 uur: netwerking en diner

Deelnemen

Febelgra-leden: gratis

Niet-leden: 50 EUR (excl. btw)

Inschrijven is verplicht en kan tot 23 juni via www.febelgraevents.be

Opgelet: wie inschrijft maar zonder verwittiging afwezig is, ontvangt een factuur van 50 EUR (excl. btw) per persoon.

Welke richting gaat het uit met de grafische industrie? Hoe moet u als grafisch ondernemer hierop inspelen met een eigen business model? Welke nieuwigheden zijn belangrijk voor uw bedrijf? Samen met de specialisten van het VIGC (Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie) zoeken we antwoorden op deze en nog veel meer vragen. LocatieDe BarrierGrote Baan 93530 Houthalenwww.debarrier.beProgramma18.00 uur: ontvangst met een drankje19.00 uur: infosessie over drupa20.00 uur: netwerking en dinerDeelnemenFebelgra-leden: gratisNiet-leden: 50 EUR (excl. btw)Inschrijven is verplicht en kan tot 23 juni via www.febelgraevents.be Opgelet: wie inschrijft maar zonder verwittiging afwezig is, ontvangt een factuur van 50 EUR (excl. btw) per persoon.