Deze editie staat het helpen van klanten bij vraagstukken op het gebied van digitale transformatie centraal. De geavanceerde software- en hardwaresystemen van Konica Minolta maken volledige automatisering van processen mogelijk en ondersteunen efficiëntere workflows, van de eerste bestelling tot het eindproduct.

Tijdens online sessies op virtual.drupa leert u meer over de UV LED AccurioJET KM-1 inkjet kleurenpers, Konica Minolta's technologische vooruitgang met de MGI JETVarnish systemen, de web-to-print applicaties met AccurioPro Flux, print control room met AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080/C14000 Series systemen en diverse inline afwerkingssystemen. De AccurioLabel 230 etikettenpers, de PKG-675i golfkartonverpakkingspers en het MOTIONCUTTER® digitale lasersysteem zullen ook deel uitmaken van de online demonstraties.

Ontdek het volledige programma en registreer u nog vandaag op Virtual.drupa 2021 | KONICA MINOLTA

Deze editie staat het helpen van klanten bij vraagstukken op het gebied van digitale transformatie centraal. De geavanceerde software- en hardwaresystemen van Konica Minolta maken volledige automatisering van processen mogelijk en ondersteunen efficiëntere workflows, van de eerste bestelling tot het eindproduct. Tijdens online sessies op virtual.drupa leert u meer over de UV LED AccurioJET KM-1 inkjet kleurenpers, Konica Minolta's technologische vooruitgang met de MGI JETVarnish systemen, de web-to-print applicaties met AccurioPro Flux, print control room met AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080/C14000 Series systemen en diverse inline afwerkingssystemen. De AccurioLabel 230 etikettenpers, de PKG-675i golfkartonverpakkingspers en het MOTIONCUTTER® digitale lasersysteem zullen ook deel uitmaken van de online demonstraties.Ontdek het volledige programma en registreer u nog vandaag op Virtual.drupa 2021 | KONICA MINOLTA