Wat is de rol van MultiPress bij Ye Print om Ikea, Lidl en Thomas Cook onder controle te houden ?

Ye-Print ziet het groot. De allround specialist in communicatiemateriaal uit Waregem heeft zich de afgelopen jaren altijd blijven specialiseren in grote formaten (tot 170 x 340 cm), onder andere voor klanten als Ikea, Lidl en Thomas Cook. Maar hoe houden ze de communicatie met hun klanten, prospecten en leveranciers onder controle?

Wat is de rol van MultiPress bij Ye Print om Ikea, Lidl en Thomas Cook onder controle te houden ?

© .

Communicatie met partners en klanten is voor Ye print van essentieel belang. Orderopvolging, aankondigingen van nieuwe producten en mogelijkheden, maar ook verlof, ... moet zo efficiënt mogelijk bij de juiste correspondent geraken. Het inherent CRM-systeem van de business software maakt het voor hen zeer gemakkelijk om klanten, prospecten en leveranciers te beheren en op regelmatige basis mailings te verzenden. Belangrijk voordeel: elke mailing persoonlijk is waardoor elke klant zich persoonlijk aangesproken voelt. Bijgevolg haalt Ye-Print door MultiPress heel wat leads én meer werk binnen!

Wil je net zoals Ye Print makkelijker en sneller communiceren met uw klanten en partners? Lees dan snel verder op MultiPress.biz/sg8gdp

Lees meer over: