Douma is een bijzondere speciaaldrukkerij in Dokkum, Nederland. Hun specialisatie? De opvallende en ambachtelijke druk- en afwerkingstechnieken en unieke papiersoorten. Douma combineert prachtige papiersoorten met een uitzonderlijk breed gamma productietechnieken, zowel digitaal als offset. Ze gebruiken speciale technieken zoals pregen, foliepregen, stansen en drukken in PMS-kleuren.

Douma onderscheidt zich duidelijk door hun specialisatie, waardoor klanten actief op zoek gaan naar hun diensten. Klanten die bij Douma aankloppen, zijn op zoek naar een speciaaldrukkerij die begrijpt wat ze willen, met plezier overleggen en goed adviseren. Douma werkt nauw samen met haar klanten om de mooiste resultaten te creëren.

Maar hoe houden ze die complexe opdrachten onder controle? Hoe bereken je de verschillende technieken en afwerkingen zonder tijdverlies in de administratie? Hoe stroomlijn je de prepress? Douma begreep dat het belangrijk is om de administratie perfect op orde te hebben, zodat de medewerkers zich volop kunnen concentreren op wat er echt toe doet: een product afleveren van hoge kwaliteit en hun klanten goed te woord staan.

Hoe ze dat klaarspelen met de ERP/MIS-software MultiPress, zie je in deze nieuwe testimonialvideo.

Douma is een bijzondere speciaaldrukkerij in Dokkum, Nederland. Hun specialisatie? De opvallende en ambachtelijke druk- en afwerkingstechnieken en unieke papiersoorten. Douma combineert prachtige papiersoorten met een uitzonderlijk breed gamma productietechnieken, zowel digitaal als offset. Ze gebruiken speciale technieken zoals pregen, foliepregen, stansen en drukken in PMS-kleuren.Douma onderscheidt zich duidelijk door hun specialisatie, waardoor klanten actief op zoek gaan naar hun diensten. Klanten die bij Douma aankloppen, zijn op zoek naar een speciaaldrukkerij die begrijpt wat ze willen, met plezier overleggen en goed adviseren. Douma werkt nauw samen met haar klanten om de mooiste resultaten te creëren.Maar hoe houden ze die complexe opdrachten onder controle? Hoe bereken je de verschillende technieken en afwerkingen zonder tijdverlies in de administratie? Hoe stroomlijn je de prepress? Douma begreep dat het belangrijk is om de administratie perfect op orde te hebben, zodat de medewerkers zich volop kunnen concentreren op wat er echt toe doet: een product afleveren van hoge kwaliteit en hun klanten goed te woord staan. Hoe ze dat klaarspelen met de ERP/MIS-software MultiPress, zie je in deze nieuwe testimonialvideo.