De AccurioPress C83hc van Konica Minolta gebruikt de vierde generatie high chroma toner van Konica Minolta. Door de selecteerbare printmodus kunnen klanten kleuren in sRGB en CMYK printen. Wat u ziet op uw scherm is wat u print. Gebruikers zullen de reproductie van huidtinten en Pantone-kleuren fantastisch vinden. Ze kunnen hedendaagse standaardtoepassingen bieden en hun printportolio uitbreiden met buitengewone toepassingen van hogere kwaliteit, met toegenomen winsten als resultaat.

Grafische professionals hebben vandaag de dag te maken met meer communicatiekanalen dan ooit: print, augmented reality, online en mobiel, het ligt allemaal binnen handbereik. Consistentie in kleur bij al deze kanalen is een grote uitdaging gebleken. De doorbraak van Konica Minolta maakt de nauwkeurigste overeenkomst in huistijlkleuren tussen deze fysieke en elektronische media mogelijk. Printen op fotokwaliteit met hoge kleurverzadiging en scherpere kleurenreproductie is mogelijk met de AccurioPress C83hc, evenals een superieure spot colour-reproductie in vergelijking met standaard CMYK.

De AccurioPress C83hc van Konica Minolta beschikt over de IQ-501 Intelligent Quality Care, die de productietijd optimaliseert via functies zoals automatische front-to-back-registratie en het automatisch aanmaken van printerprofielen. Realtime bewaking tijdens het printproces maakt het mogelijk om tijdens het printen correcties aan te brengen, waardoor het afval en de kosten worden verminderd!

Meer info: www.konicaminolta.be

De AccurioPress C83hc van Konica Minolta gebruikt de vierde generatie high chroma toner van Konica Minolta. Door de selecteerbare printmodus kunnen klanten kleuren in sRGB en CMYK printen. Wat u ziet op uw scherm is wat u print. Gebruikers zullen de reproductie van huidtinten en Pantone-kleuren fantastisch vinden. Ze kunnen hedendaagse standaardtoepassingen bieden en hun printportolio uitbreiden met buitengewone toepassingen van hogere kwaliteit, met toegenomen winsten als resultaat.Grafische professionals hebben vandaag de dag te maken met meer communicatiekanalen dan ooit: print, augmented reality, online en mobiel, het ligt allemaal binnen handbereik. Consistentie in kleur bij al deze kanalen is een grote uitdaging gebleken. De doorbraak van Konica Minolta maakt de nauwkeurigste overeenkomst in huistijlkleuren tussen deze fysieke en elektronische media mogelijk. Printen op fotokwaliteit met hoge kleurverzadiging en scherpere kleurenreproductie is mogelijk met de AccurioPress C83hc, evenals een superieure spot colour-reproductie in vergelijking met standaard CMYK. De AccurioPress C83hc van Konica Minolta beschikt over de IQ-501 Intelligent Quality Care, die de productietijd optimaliseert via functies zoals automatische front-to-back-registratie en het automatisch aanmaken van printerprofielen. Realtime bewaking tijdens het printproces maakt het mogelijk om tijdens het printen correcties aan te brengen, waardoor het afval en de kosten worden verminderd!Meer info: www.konicaminolta.be