Steeds meer dan ooit, staat een creatief team onder druk om sneller te produceren voor meerdere kanalen. Daarom is het nu mogelijk om met Adobe Creative Cloud voor Teams Pro Edition de kracht van Adobe software te combineren met een onbeperkt aantal downloads van hoogwaardige, royaltyvrije assets van Adobe Stock. Zo kan je nog sneller je ideeën tot leven brengen.

Tijdens deze webinar kom je alles te weten van de mogelijkheid van het Pro-abonnement van Adobe Creative Cloud, naast het licentie model duiken we ook in de mogelijkheden van Adobe Stock.

Je merkt het na deze webinar kom je te weten hoe jij je creativiteit kan opschalen om nog sneller te produceren voor de verschillende kanalen zoals print, website, social media en video kanalen zoals YouTube en TikTok.

Schrijf je nu gratis in en kom erachter of deze nieuwe formule van Adobe interessant is voor jouw bedrijf.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3rWqBR_hQluLmJnCqzJhOg

Steeds meer dan ooit, staat een creatief team onder druk om sneller te produceren voor meerdere kanalen. Daarom is het nu mogelijk om met Adobe Creative Cloud voor Teams Pro Edition de kracht van Adobe software te combineren met een onbeperkt aantal downloads van hoogwaardige, royaltyvrije assets van Adobe Stock. Zo kan je nog sneller je ideeën tot leven brengen. Tijdens deze webinar kom je alles te weten van de mogelijkheid van het Pro-abonnement van Adobe Creative Cloud, naast het licentie model duiken we ook in de mogelijkheden van Adobe Stock. Je merkt het na deze webinar kom je te weten hoe jij je creativiteit kan opschalen om nog sneller te produceren voor de verschillende kanalen zoals print, website, social media en video kanalen zoals YouTube en TikTok. Schrijf je nu gratis in en kom erachter of deze nieuwe formule van Adobe interessant is voor jouw bedrijf.https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3rWqBR_hQluLmJnCqzJhOg